猪肉葱花蒸饺

猪肉葱花蒸饺

3.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 50min
2 人份

Ingrediënten

  • 面粉 选中筋面粉
    300 克
  • 50 克
  • 730 - 740 克
  • ½ 茶匙
  • 适量
  • 去皮五花肉 切块,冷冻至微冷冻状态,约1小时
    250 克
  • 切末
    70 克
  • 切末
    5 克
  • 生抽
    10 克
  • 蚝油
    10 克
  • 老抽
    ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 1 小撮
  • 1 小撮
  • 麻油
    1 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 1123.6 mg
Eiwitten 27.8 g
Calorieën 5202 kJ / 1244.5 kcal
Vetten 73.8 g
Vezels 3.3 g
Verzadigd vet 19.1 g
Koolhydraten 114.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...