Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le pain marocain
- 300 g d'eau
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé
- 15 g de sel
- 2 c. à café de curcuma en poudre
- 1 bouquet de coriandre fraîche
- 1 bouquet de menthe fraîche
- 1 bouquet de persil plat frais
La farce au bœuf épicée
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 1 bouquet de coriandre fraîche
- 1 bouquet de menthe fraîche
- 1 bouquet de persil plat frais
- 50 g de poivron jaune, coupé en morceaux
- 50 g de poivron rouge, coupé en morceaux
- 300 g de viande de bœuf hachée
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 c. à café de curcuma en poudre
- 1 pincée de cumin en poudre
- 20 g d'huile d'olive et un peu pour les mains
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3090 kJ / 732 kcal
- Eiwitten
- 31.5 g
- Koolhydraten
- 96.3 g
- Vetten
- 23.5 g
- Vezels
- 16.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastilla au poulet
1h 10min
Crêpes berbères au miel
1 Std. 20 Min
Pain marocain
3h 40min
Harira
7 Std.
Pains à la pomme de terre
12h 45min
Fatayers aux épinards
2h 5min
Soupe harira
40 Min
Boulettes d'agneau et pain batbout marocains
2h 15 min
Pains au beurre d'herbes
1hod.
Cornes de gazelle
1hod.
Briouats
35 Min
Harira (soupe marocaine au poulet)
55 Min