Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 250 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 125 g d'eau froide
- 1 c. à café de sel
- 250 g de beurre, en morceaux (2 cm - congelés 6h au préalable)
La garniture
- 100 g d'amandes crues
- 500 g d'eau
- 350 g de chair de potiron, en morceaux (2 cm)
- 100 g de beurre, en morceaux (2 cm)
- 100 g de sucre roux
- 1 oeuf
- 1 c. à soupe de rhum ambré
- 1 jaune d'oeuf battu, pour la dorure
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2509 kJ / 606 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 44 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gâteau individuel chocolat et fraises
50min
Muffins Noir&Blanc
1h
Gâteau au chocolat et au caramel
2h
Cupcakes "cerveaux"
1h 40min
Mousse au chocolat à l'orange
2h 20min
Limonade d'automne/Sangria vierge
35min
Sablés à l’ananas
Keine Bewertungen
Bretzels aux amandes
Keine Bewertungen
Turbot sauce salsa
Keine Bewertungen
Demi-sphère vanille-caramel
7 Std. 30 Min
Dinde farcie, sauce aux canneberges
Keine Bewertungen
Pain Perdu à la confiture de poire, gingembre et mûres
40min