Parmigiana vegana de hinojo

Parmigiana vegana de hinojo

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 25min
6 porciones

Ingrediënten

  • 50 g de pan blanco en trozos
  • 20 g de nuez de la india
  • 1 cdita de orégano seco
  • 100 g de queso vegano
  • 1 diente de ajo pelado
  • 150 g de cebolla en mitades
  • 40 g de aceite vegetal
  • 900 g de bulbo de hinojo en rodajas (aprox. 7 mm)
  • 600 g de puré de tomate
  • 10 hojas de albahaca frescas
  • 1 cdita de azúcar
  • 1 - 2 pizcas de sal o al gusto
  • aceite de oliva para engrasar
  • hojas de albahaca frescas para decorar

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 6 porciones

Natrium 4356 mg
Eiwitten 33 g
Calorieën 5669.3 kJ / 1355 kcal
Vetten 79 g
Vezels 46 g
Verzadigd vet 9 g
Koolhydraten 155 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...