Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g Butter und etwas mehr zum Einfetten
- Mehl zum Bearbeiten
- 10 g Öl
- 500 g Endiviensalat, in Stücken
- 20 g Balsamico, hell
- 10 g Wasser
- 2 Prisen Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 2 Pck. Blätterteig, aus dem Kühlregal
- 120 g Gorgonzola, in 6 Stücken
- 1 Ei, verquirlt
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2815 kJ / 678 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 51 g
- Verzadigd vet
- 33 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 592 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rotkraut-Orangensuppe mit Apfelmus und Preiselbeeren
35 Min
Wickelbrot mit grünem Spargel und Speck
2h 45min
Lasagne-Torte
1 Std. 45 Min
Spargel im Knusperteig mit zweierlei Dips
1 Std. 10 Min
Karotten-Fenchel-Frittata mit Ricotta
30 Min
Spinat-Reibekuchen-Burger
35 Min
Zwiebel-Käse-Focaccia
50 Min
Kohlrabi-Spinat-Lasagne
1 Std. 45 Min
Frühlingsgemüse in Blätterteig
1h 20min
Herzhafte Germknödel mit gebratenem Gemüse
2h
Rosenkohl-Brokkoli-Galettes
1 Std. 30 Min
Rösti mit Rotkohl und Roquefort-Quark
40 Min