Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g cukru
-
100
g espresso, zaparzonego, ostudzonego
of 100 g kawy, zaparzonej, mocnej, ostudzonej - 1 łyżeczka soku z cytryny, świeżo wyciśniętego (patrz wskazówka)
- 30 g masła, zimnego, w jednym kawałku (patrz wskazówka)
- 130 g śmietany, min. 30% tłuszczu
- 1000 g wody, do Mycia Wstępnego
- 50 g octu, do Mycia Wstępnego
- Voeding
- per 1 słoik
- Calorieën
- 6711 kJ / 1603 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 254 g
- Vetten
- 64 g
- Verzadigd vet
- 39 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 61 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Krem cytrynowy (lemon curd) – 1300 g
20 Min
Karmelowe toffi z migdałami i solą
1 Std. 45 Min
Karmelowe toffi
2h
Lody z solonym karmelem
14 godz.
Orzechy laskowe w karmelu
1 Std. 30 Min
Sos karmelowy
1 Std. 30 Min
Krem pistacjowo-czekoladowy
40min
Truskawkowa galaretka z kokosową bitą śmietaną
2h 25min
Krem karmelowy (dulce de leche)
1h 15min
Krem cytrynowy (lemon curd) – 650 g
20 Min
Tort bezowy z kremem budyniowym i sosem malinowym
4h 40min
Krem budyniowy (crème pâtissiére)
15min