Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 fogli di gelatina (6 g cadauno)
- 390 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Mousse al cioccolato fondente
- 100 g di cioccolato fondente a pezzi
- 80 g di latte intero
Mousse al cioccolato bianco
- 100 g di cioccolato bianco a pezzi
- 60 g di latte intero
Mousse al cioccolato al latte
- 100 g di cioccolato al latte a pezzi
- 60 g di latte intero
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1276 kJ / 305 kcal
- Eiwitten
- 3.7 g
- Koolhydraten
- 17.4 g
- Vetten
- 25 g
Alternatieve recepten
Panna cotta
6 godz. 30 min
Torta alle 3 mousse
5 Std. 30 Min
Cremino ai tre cioccolati
2 Std. 25 Min
Cremoso ai tre cioccolati su sabbia al cacao
5h
Coppette ai 2 cioccolati (per 2 persone)
2 Std. 20 Min
Crostatine ribes e cioccolato bianco
4 Std. 35 Min
Tortina monoporzione cioccolato e fragole
50 Min
Mousse al cioccolato bianco e fragole
4 Std. 25 Min
Semifreddo ai due cioccolati e nocciole
7 Std.
Mousse alla fragola
2h 10min
Cremoso al cioccolato al latte da vasetto (di Luca Montersino)
25 Min
Panna cotta al pistacchio e salsa al cioccolato bianco
4 godz. 20 min