Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di peperoni verdi, a pezzi (4 cm)
- 150 g di peperoni rossi, a pezzi (4 cm)
- 60 g di scalogno
- 2 spicchi di aglio
- 20 g di olio di oliva
- ½ cucchiaino di pepe di Cayenna macinato
- 1 cucchiaino di paprica
- ¼ di cucchiaino di cumino in polvere
- 40 g di concentrato di pomodoro
- 400 g di cervelat, senza pelle, tagliate per il lungo, a fette (1 cm)
- 1 scatola di polpa di pomodoro (400 g)
- 1 cubetto di dado di carne per brodo (per 0.5 l)
- ½ cucchiaino di sale
- 1 scatola di fagioli rossi, lavati, sgocciolati (peso netto sgocciolato: 290 g)
- 100 g di panna acida
- 3 rametti di coriandolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2321 kJ / 559 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 32 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crêpe
1h 15min
Parmigiana al forno
1h 50 min.
Torta al cioccolato e cocco
40min
Mousse al Toblerone®
3h 10 min.
Tumbet (gratin di verdure di Maiorca)
1h 15min
Gratin dauphinois
50min
Lasagne
2h
Crema Thermomix®
45min
Rösti alla bernese
40min
Lasagne classiche
2h
Torta salata con funghi
45min
Budino proteico
6h 35min