Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oz white rice
- 21 oz Chinese cabbage, core removed, cut into pieces (2 in.), divided
- 3 tbsp salt (e.g. non-iodized, canning or pickling salt)
- 16 oz water, divided, plus extra for soaking
- 7 oz carrots, cut into pieces (1 in.)
- 5 ½ oz Chinese white radish, cut into pieces
- 5 ½ oz onions, halved
- 1 oz fresh ginger, peeled, sliced (½ in.)
- 6 garlic cloves
- 1 oz brown sugar
- 2 oz spring onions, cut into pieces (approx. 2 in.)
- 2 tbsp fish sauce
- 1 - 2 tbsp dried chili flakes, medium mild (see Tip)
- 1 oz lemon juice
- Voeding
- per 45 oz
- Calorieën
- 2728 kJ / 652 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 146 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 21 g
- Natrium
- 3452 mg
Alternatieve recepten
Vietnamese Egg Coffee
10 Min
Spicy Cajun Rub
5min
Garam Masala
10 Min
Chili and Peanut Noodles with Tofu and Chili Garlic Oil
30 Min
Klondike Bars
8h 45 min.
Hummus with Brussels Sprouts and Crunchy Topping (Bill Yosses)
2h 15 min
Vegan Tangzhong Bread
3u. 5min
Strawberry Almond Gelato
12 Std. 20 Min
Gaji Namul (Steamed Aubergine Side Dish)
45min
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30 Min
Chicken curry with okra (quwarman al dajaj)
50min
Asian Chicken Noodle Soup
1h 35min