Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oz white rice
- 21 oz Chinese cabbage, core removed, cut into pieces (2 in.), divided
- 3 tbsp salt (e.g. non-iodized, canning or pickling salt)
- 16 oz water, divided, plus extra for soaking
- 7 oz carrots, cut into pieces (1 in.)
- 5 ½ oz Chinese white radish, cut into pieces
- 5 ½ oz onions, halved
- 1 oz fresh ginger, peeled, sliced (½ in.)
- 6 garlic cloves
- 1 oz brown sugar
- 2 oz spring onions, cut into pieces (approx. 2 in.)
- 2 tbsp fish sauce
- 1 - 2 tbsp dried chili flakes, medium mild (see Tip)
- 1 oz lemon juice
- Voeding
- per 45 oz
- Calorieën
- 2728 kJ / 652 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 146 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 21 g
- Natrium
- 3452 mg
Alternatieve recepten
Egg Drop Soup
45 Min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45 Min
Quick Puff Pastry
1u. 20min
Crispy Shallots and Shallot Oil
25min
Kimchi Pancakes (Hestan Cue™) Metric
50 Min
Oat Milk
1 Std. 10 Min
Easy Coddled Eggs
35min
Bagels
1u. 20min
Vegetable Stock Powder
4 Std.
Stuffed Cabbage Parcels (Emerald Red Jade Bags)
1u.
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35min
Greek Yogurt
11u. 40min