Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oz white rice
- 21 oz Chinese cabbage, core removed, cut into pieces (2 in.), divided
- 3 tbsp salt (e.g. non-iodized, canning or pickling salt)
- 16 oz water, divided, plus extra for soaking
- 7 oz carrots, cut into pieces (1 in.)
- 5 ½ oz Chinese white radish, cut into pieces
- 5 ½ oz onions, halved
- 1 oz fresh ginger, peeled, sliced (½ in.)
- 6 garlic cloves
- 1 oz brown sugar
- 2 oz spring onions, cut into pieces (approx. 2 in.)
- 2 tbsp fish sauce
- 1 - 2 tbsp dried chili flakes, medium mild (see Tip)
- 1 oz lemon juice
- Voeding
- per 45 oz
- Calorieën
- 2728 kJ / 652 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 146 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 21 g
- Natrium
- 3452 mg
Alternatieve recepten
Savory Rice Porridge (Congee)
35 min
Crackers from Kale Juice Pulp
45 min
Spicy Lemon Vinaigrette
5min
Brown Rice Milk
10min
Cauliflower Stuffing for Hedonists (Bill Yosses)
55 min
Tangzhong Milk Bread
2h 35min
Black Tahini Banana Bread
1h 20 min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1h 25 min
Japanese toasted sesame salad dressing
10min
Moong Dhall (Green Peas Dhall)
40 min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2u. 45min
Basque Burnt Cheesecake
3h 10min