Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 400 g Weizenmehl und etwas mehr zum Bemehlen
- 100 g Dinkelkorn
- 2 Eier (1 Ei getrennt)
- 120 g Wasser
- 1 Pck. Backpulver
- 380 g Oliven, schwarz, entsteint, abgetropft
- 1 TL Schwarzkümmel-Samen
- Voeding
- per 1 Stücke
- Calorieën
- 1303 kJ / 311 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 4.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Frauenschenkel-Köfte - Kadınbudu Köfte
50 Min
Bohnen-Dill-Rauten - Fava
1h 20min
Yufka-Taschen aus der Pfanne - Gözleme
1h 20min
Tomaten-Paprika-Omelett nach Menemen-Art - Menemen Omleti
30 min
Kleine Köfte in Brühe - Sulu Köfte
1 godz.
Weiße-Bohnen-Eintopf - Etli Kuru Fasulye
14 Std.
Tatar-Köfte mit Granatapfel-Dip - Çiğ Köfte ve Narekşili Sos
35 min
Linsen-Nudel-Suppe mit Sucuk - Sucuklu Sakala Çarpan Çorbası
6h 30min
Almsuppe - Yayla Çorbası
55min
Rote-Linsen-Köfte - Mercimekli Köfte
1 godz.
Ofen-Milchreis - Fırında Sütlaç
3h 15min
Schwarzmeer-Fondue - Muhlama
20 min