sous-vide慢煮鸡胸肉

sous-vide慢煮鸡胸肉

4.4 5 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 55min
4 人份

Ingrediënten

  • 去皮鸡胸肉排 (每个180-200克,2-3厘米厚)
    4 块
  • 白葡萄酒
    10 克
  • 蒜头
    3 瓣
  • 橄榄油
    10 克
  • 1 小撮
  • (大约),确保袋子被水完全覆盖
    1200 克
  • 柠檬汁
    30 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 90.8 mg
Eiwitten 32.3 g
Calorieën 585.8 kJ / 140.3 kcal
Vetten 1 g
Vezels 0 g
Verzadigd vet 0.3 g
Koolhydraten 0 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...