Apparaten en accessoires
sous-vide慢煮鸡胸肉
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 55min
4 人份
Ingrediënten
-
去皮鸡胸肉排 (每个180-200克,2-3厘米厚)4 块
-
白葡萄酒10 克
-
蒜头3 瓣
-
橄榄油10 克
-
盐1 小撮
-
水 (大约),确保袋子被水完全覆盖1200 克
-
柠檬汁30 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
90.8 mg
Eiwitten
32.3 g
Calorieën
585.8 kJ /
140.3 kcal
Vetten
1 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
0.3 g
Koolhydraten
0 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
慢煮美味
30 recepten
China
China
灵感每一刻
167 recepten
China
China