孜然洋葱炒肉丝

孜然洋葱炒肉丝

4.3 45 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
4 人份

Ingrediënten

  • 猪里脊肉 切丝,0.5×0.5厘米
    300 克
  • 料酒
    10 克
  • 生抽
    25 克
  • 孜然粉
    1 茶匙
  • 30 克
  • 洋葱 切丝,0.5厘米
    200 克
  • 老抽
    1 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 252.5 mg
Eiwitten 16.2 g
Calorieën 894.3 kJ / 213.8 kcal
Vetten 13.6 g
Vezels 0.9 g
Verzadigd vet 9.5 g
Koolhydraten 6.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...