Apparaten en accessoires
孜然洋葱炒肉丝
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
4 人份
Ingrediënten
-
猪里脊肉 切丝,0.5×0.5厘米300 克
-
料酒10 克
-
生抽25 克
-
孜然粉1 茶匙
-
油30 克
-
洋葱 切丝,0.5厘米200 克
-
老抽1 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
252.5 mg
Eiwitten
16.2 g
Calorieën
894.3 kJ /
213.8 kcal
Vetten
13.6 g
Vezels
0.9 g
Verzadigd vet
9.5 g
Koolhydraten
6.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
TM6专属体验
12 recepten
China
China
高温专辑
37 recepten
China
China