Apparaten en accessoires
生滚鱼片猪肝粥
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
4 人份
Ingrediënten
-
米100 克
-
水1000 克
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
盐1 茶匙
-
蒸鱼豉油½ 茶匙
-
油 熟油½ 茶匙
-
腐竹 新鲜的,剪小段50 克
-
猪肝 切片,汆汤备用100 克
-
鱼排 去皮,切成约3毫米的薄片100 克
-
葱 切丝,装饰用
-
姜 切丝,装饰用
-
香菜 装饰用
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
12.9 g
Calorieën
878.5 kJ /
210 kcal
Vetten
4.6 g
Vezels
0.2 g
Koolhydraten
29.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
家的味道
80 recepten
China
China