Apparaten en accessoires
sous-vide慢煮美式炒蛋
Voorbereiding. 5min
Totaal 40min
2 人份
Ingrediënten
-
无盐黄油 切块30 克
-
稀奶油(含脂量30-40%)30 克
-
牛奶30 克
-
鸡蛋(约53-63克) 冷藏打散的(见要诀)6 颗
-
盐2 小撮
-
水1850 克
-
柠檬汁30 克
-
黑胡椒粉1 小撮
-
新鲜细香葱 切末2 根
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
681.4 mg
Eiwitten
22.5 g
Calorieën
1898.5 kJ /
452 kcal
Vetten
40.6 g
Vezels
0.1 g
Verzadigd vet
20.9 g
Koolhydraten
1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
慢煮美味
30 recepten
China
China