Apparaten en accessoires
红烧鲳鱼
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
2 人份
Ingrediënten
-
料酒1 茶匙
-
老抽2 茶匙
-
鲳鱼 约300克,洗净一切二,在鱼肉上划1-2刀1 条
-
姜2 片
-
葱 切段2 根
-
油25 克
-
生抽2 茶匙
-
料酒20 克
-
糖2 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
29.2 g
Calorieën
1592 kJ /
380.5 kcal
Vetten
23.5 g
Vezels
0.2 g
Koolhydraten
12.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
品味江南
69 recepten
China
China
美味随芯享
10 recepten
China
China