Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g carne de vitela p/ guisar
- 80 g vinho tinto
- 20 g aguardente
- 1 folha de louro
- 200 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 30 g azeite
- 100 g tomate em pedaços
-
1
c. chá de caldo de carne caseiro
of 1 cubo de caldo de carne - 1 pitada de pimenta
- 900 g água
- 1 ½ c. chá de sal
- 350 g massa tipo meada
- Salsa picada q.b. p/ guarnecer
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1628.6 kJ / 389.3 kcal
- Eiwitten
- 25.2 g
- Koolhydraten
- 45.5 g
- Vetten
- 8.1 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 743.1 mg
Alternatieve recepten
Arroz de cabidela
50 min
Massa guisada com carne
45min
Jardineira de carne
1h 5 min
Guisado de vitela coberto
3 Std. 30 Min
Coelho estufado com esparguete
9 Std.
Arroz malandro de entrecosto
1hod.
Arroz de vitela com legumes
50 min
Arroz de polvo
1h 15min
Vitela à americana
1hod. 20min
Fusilli com carne guisada
50 min
Arroz de frango com ervilhas
45min
Carne estufada com puré de batata e cenoura
50 min