Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Recheio
- 100 g cebola roxa
- ½ malagueta vermelha
- 100 g cenoura
- 20 g azeite
- 50 g alho-francês cortado em rodelas
- 100 g espinafres frescos
- ½ c. chá de sal
- 1 c. chá de cominhos em pó
- 70 g pimento vermelho cortado em tiras
Massa
- 300 g água
-
20
g fermento de padeiro fresco
of 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 500 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de sal
- 1 c. chá de tomilho seco
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 1162.4 kJ / 277.8 kcal
- Eiwitten
- 9.4 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 3.9 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 461.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Caldeirada de conservas
35min
Torrada integral com abacate e ovo
Geen beoordelingen
Frango com molho vermelho e arroz de pimentos
35min
Pastéis de camarão
1h 30min
Frango com parmesão, limão e espirais de curgete - TM5
30min
Batatas de rebolão
45min
Empanadas de cavala e ovo sem glúten
1 Std. 10 Min
Iogurte com manga e coco
10min
Esparguete de batata-doce com caril e espinafres
2 Std. 25 Min
Caspiadas
Geen beoordelingen
Trança com recheio de salsicha fresca de porco
40min
Gomas de limão e gengibre
1h 30min