Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa de pastel
- 70 g de harina
- ½ cdita de polvo para hornear
- 120 g de azúcar
- 3 huevos
Gancahe de chocolate
- 100 g de chocolate amargo (70% cacao), en trozos o chispas
- 80 g de crema para batir (30-40% grasa)
Montaje
- 200 g de chocolate con leche, en trozos o chispas
- 1 - 2 cda de granillo de chocolate
- 1 - 2 cda de chochitos de colores
- 2 paleta de caramelo
- Voeding
- per 1 pieza
- Calorieën
- 1616.1 kJ / 386.3 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 50.5 g
- Vetten
- 18.1 g
- Verzadigd vet
- 10.5 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 72.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rollo de café
2h 30min
Guacamole
10min
Bachour: Fondue tropical de maracuyá, chocolate y brioche
3h
Tortitas de camarón en salsa verde con arroz blanco y verduras
1 godz. 10 min
Donas de encanto
2h
Empanadas de camarón de la Viga
45 min
Merengue francés
10min
Merengue italiano
20 min
Paletas heladas de fresa
6h
Helado de vainilla
13 Std.
Malteada de merengue de frambuesa
10min
Donas de chocolate
50 min