Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Papas rostizadas
- 625 g de agua
- 1300 g de papas cambray grandes
-
85
g de aceite de oliva extra virgen
of 85 g de aceite vegetal - 3 cditas de sal, o al gusto
- 2 ramitas de romero fresco, solamente las hojas
Gremolata de queso parmesano
- 60 g de queso parmesano, en trozos
- 1 diente de ajo, pelado
- 15 g de hojas de perejil fresco
- 2 tiras de cáscara de limón verde (ver tip)
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1449 kJ / 345 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 1326 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Arroz primavera
40 min
Puré de papas
50 min
Camarones al ajillo
25 min
Papas al horno
1h
Espárragos con mantequilla balsámica
35 min
Papas a la francesa TM6
1h 15 min
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1h
Camarones a la mantequilla de ajo
35 min
Puré de papa y poro
40 min
Papas al horno con mayonesa de limón y romero
30 min
Res con teriyaki y arroz al vapor
1h 50 min
Pasta gratinada con espinaca y alcachofas TM6
50 min