Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Papas rostizadas
- 625 g de agua
- 1300 g de papas cambray grandes
-
85
g de aceite de oliva extra virgen
of 85 g de aceite vegetal - 3 cditas de sal, o al gusto
- 2 ramitas de romero fresco, solamente las hojas
Gremolata de queso parmesano
- 60 g de queso parmesano, en trozos
- 1 diente de ajo, pelado
- 15 g de hojas de perejil fresco
- 2 tiras de cáscara de limón verde (ver tip)
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1449 kJ / 345 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 1326 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Puré de papas
50 min
Puré de papa y camote con chile morita
45 min
Espárragos con mantequilla balsámica
35 min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35 min
Puré de papa y poro
40 min
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2h 15min
Papas al horno
1h
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1h
Pasta gratinada con espinaca y alcachofas TM6
50 min
Puré de papa
50 min
Papas cambray al vapor (700-1200 g) en Varoma
45 min
Papas al horno con mayonesa de limón y romero
30 min