Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Filete de res
- 15 g de ajo, pelados
- 10 g de romero fresco, solamente las hojas
- 10 g mostaza Dijon
- 20 g de aceite
- 1 cdita de sal fina
- ½ cdita de pimienta negra entera
- 1000 g de filete de res
Salsa de vino tinto
- 60 g de echalot
- 30 g de aceite de oliva
- 1 cda de fécula de maíz
- 250 g de vino tinto
- 250 g de caldo de res
- 1 hoja de laurel seca
- 30 g de mantequilla sin sal
- 10 g de mostaza Dijon
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- ¼ cdita de pimienta negra molida, o al gusto
- 800 g de agua
- Voeding
- per 1 porciones
- Calorieën
- 1179 kJ / 281 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto de camarón y espárragos
45 Min
Lomo de cerdo al horno
1u. 35min
Papas rostizadas TM6
1sa 15 dk
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2sa 15 dk
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1sa
Stroganoff de res TM6
1sa
Filete a la pimienta
20 dk
Mongolian beef
1sa 20 dk
Camarones al ajillo
25 dk
Camarones en salsa de pimientos
25 dk
Lomo de cerdo en costra de cacahuate
1h 30min
Filete Wellington
2hod. 10min