![Filete de res con salsa de vino tinto Filete de res con salsa de vino tinto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9adf1c12-90a5-4a22-8a4a-0376bab468e2/Derivates/0a1f749b-4652-41b9-ba47-267750392cf8.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Filete de res
- 15 g de ajo, pelados
- 10 g de romero fresco, solamente las hojas
- 10 g mostaza Dijon
- 20 g de aceite
- 1 cdita de sal fina
- ½ cdita de pimienta negra entera
- 1000 g de filete de res
Salsa de vino tinto
- 60 g de echalot
- 30 g de aceite de oliva
- 1 cda de fécula de maíz
- 250 g de vino tinto
- 250 g de caldo de res
- 1 hoja de laurel seca
- 30 g de mantequilla sin sal
- 10 g de mostaza Dijon
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- ¼ cdita de pimienta negra molida, o al gusto
- 800 g de agua
- Voeding
- per 1 porciones
- Calorieën
- 1179 kJ / 281 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
New York con salsa bernesa
45h
Mongolian beef
1小时 20 分钟
Camarones al ajillo
25 Min
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1 Std.
Pollo teriyaki
30 Min
Stroganoff de res TM6
1 Std.
Camarones a la mantequilla de ajo
35 Min
Puré de papa
50 min
Filete a la pimienta
20 min
Camarones al mojo de ajo
20 min
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2小时 15 分钟
Risotto de camarón y espárragos
45 分钟