Filete de res con salsa de vino tinto

Filete de res con salsa de vino tinto

4.6 123 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 30min
8 porciones

Ingrediënten

Filete de res
  • 15 g de ajo pelados
  • 10 g de romero fresco solamente las hojas
  • 10 g mostaza Dijon
  • 20 g de aceite
  • 1 cdita de sal fina
  • ½ cdita de pimienta negra entera
  • 1000 g de filete de res
Salsa de vino tinto
  • 60 g de echalote
  • 30 g de aceite de oliva
  • 1 cda de fécula de maíz
  • 250 g de vino tinto
  • 250 g de caldo de res
  • 1 hoja de laurel seca
  • 30 g de mantequilla sin sal
  • 10 g de mostaza Dijon
  • 1 cdita de sal fina o al gusto
  • ¼ cdita de pimienta negra molida o al gusto
  • 800 g de agua

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porciones

Eiwitten 32 g
Calorieën 1179 kJ / 281 kcal
Vetten 12 g
Vezels 1 g
Koolhydraten 5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...