Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Filete de res
- 15 g de ajo, pelados
- 10 g de romero fresco, solamente las hojas
- 10 g mostaza Dijon
- 20 g de aceite
- 1 cdita de sal fina
- ½ cdita de pimienta negra entera
- 1000 g de filete de res
Salsa de vino tinto
- 60 g de echalot
- 30 g de aceite de oliva
- 1 cda de fécula de maíz
- 250 g de vino tinto
- 250 g de caldo de res
- 1 hoja de laurel seca
- 30 g de mantequilla sin sal
- 10 g de mostaza Dijon
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- ¼ cdita de pimienta negra molida, o al gusto
- 800 g de agua
- Voeding
- per 1 porciones
- Calorieën
- 1179 kJ / 281 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Albóndigas con salsa de champiñones al vino blanco
35 min
Pollo en mostaza y miel con puré de coliflor
50min
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2hod. 15min
Stroganoff de res TM6
1h
Mongolian beef
1h 20min
Filete a la pimienta
20 Min
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1h
Filete Wellington
14hod.
Camarones al ajillo
25min
Risotto al azafrán con camarones (Black Diamond)
40min
Lomo de cerdo en costra de cacahuate
1 godz. 30 min
Risotto de camarón y espárragos
45min