牛肉罗宋汤

牛肉罗宋汤

3.4 8 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 5min
8 人份

Ingrediënten

  • 土豆 去皮,切1×1厘米小块
    240 克
  • 红肠 切1×1厘米小块
    200 克
  • 卷心菜 切1×1厘米小块
    300 克
  • 蒜头
    6 瓣
  • 黄油
    80 克
  • 洋葱 切1×1厘米小块
    150 克
  • 胡萝卜 去皮,切1×1厘米小块
    150 克
  • 牛腩 切2厘米块
    700 克
  • 番茄 切块
    400 克
  • 番茄酱
    240 克
  • 1400 克
  • 2 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 351.1 mg
Eiwitten 22.4 g
Calorieën 2221.8 kJ / 531 kcal
Vetten 40.3 g
Vezels 1.6 g
Verzadigd vet 20.3 g
Koolhydraten 21.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...