Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 220 g di acqua
-
1
cucchiaino di zucchero
of 1 cucchiaino di malto di orzo -
20
g di lievito di birra fresco
of 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato (circa 8 g) - 400 g di farina di forza (manitoba)
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 3 spicchi di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di polpa di pomodoro fresca o in scatola
- 2 - 3 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di origano fresco o secco
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1035 kJ / 247.4 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 39.6 g
- Vetten
- 8.1 g
- Vezels
- 2.7 g
Alternatieve recepten
Pizza bianca alla rucola
1 Std. 35 Min
Pizza bianca alla ligure
1 Std. 45 Min
Pizza quattro stagioni
1h 30min
Pizza alla romana
1sa 40 dk
Focaccia alle alici
1h 55min
Pizza ai peperoni
1h 55min
Pizza diavola
1 Std. 45 Min
Pizza ai quattro formaggi
1sa 40 dk
Pizza con salame piccante
2h
Pizzette marinare
1 Std. 35 Min
Pizza New York style
3h 50min
Pizza Margherita e basilico
2 Std. 10 Min