Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 220 g di acqua
-
1
cucchiaino di zucchero
of 1 cucchiaino di malto di orzo -
20
g di lievito di birra fresco
of 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato (circa 8 g) - 400 g di farina di forza (manitoba)
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 3 spicchi di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di polpa di pomodoro fresca o in scatola
- 2 - 3 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di origano fresco o secco
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1035 kJ / 247.4 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 39.6 g
- Vetten
- 8.1 g
- Vezels
- 2.7 g
Alternatieve recepten
Pizza Margherita e basilico
2 Std. 10 Min
Pizza margherita (per 1 persona)
1h 30min
Pizza diavola
1h 45min
Pizza ai quattro formaggi
1h 40min
Pizza ai peperoni
1h 55min
Pizza alla romana
1h 40min
Pizza prosciutto e funghi
1h 45min
Pizza quattro stagioni
1h 30min
Pizza alle tre farine
1h 55min
Pizza frescolina
1h 40min
Fagottini al formaggio pasquali (Flaounes)
1h
Focaccia con crema spalmabile all'avocado
2h 20 min