Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g di acqua
- 500 g di patate pelate e a tocchi (3 cm)
- 50 g di burro morbido a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 2 tuorli
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 874 kJ / 209 kcal
- Eiwitten
- 5.4 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 13.3 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema chantilly con gocce di cioccolato
20min
Cheesecake mascarpone e cioccolato
5 Std. 30 Min
Cheesecake allo stracchino e mortadella con pistacchi
9h
Cream tart
4 Std.
Profiterole bianco
3u. 15min
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45 Min
Bignè al salmone
1h 50min
Crostata al tiramisù
3u. 15min
Bocconcini al Parmigiano reggiano
4ωρ. 40 λεπτ.
Sformatini di piselli e carote con cuore filante
1h 10min
Bottoncini al pomodoro farciti
5h
Cannoncino al salmone affumicato e cioccolato bianco (di Sebastiano Rovida)
40min