Apparaten en accessoires
西葫芦浓汤
Voorbereiding. 20min
Totaal 35min
12 人份
Ingrediënten
-
洋葱 切块200 克
-
蒜头 (optioneel)2 瓣
-
西葫芦 切块,2-3厘米2200 克
-
水600 克
-
蔬菜高汤块3 块
-
盐2 茶匙
-
胡椒粉1 茶匙
-
黄油30 克
-
奶油乳酪120 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
928 mg
Eiwitten
5 g
Calorieën
414 kJ /
99 kcal
Vetten
5 g
Vezels
2.3 g
Verzadigd vet
3 g
Koolhydraten
5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
美善品善厨
40 recepten
China
China