Pan de espelta

Pan de espelta

4.3 67 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 20min
25 rebanadas

Ingrediënten

  • de agua
    500 g
  • de levadura prensada fresca
    25 g
  • de miel
    10 g
  • de harina de espelta
    500 g
  • de harina de centeno
    300 g
    300 g de harina integral de centeno
  • de sal
    2 ½ cucharaditas
  • de pipas de girasol
    50 g

Voeding per 1 rebanada

Calorieën 129 kcal / 541 kJ
Eiwitten 4 g
Vetten 2 g
Koolhydraten 23 g
Vezels 1.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...