Pan de espelta

Pan de espelta

4.3 72 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 20min
25 rebanadas

Ingrediënten

  • 500 g de agua
  • 25 g de levadura prensada fresca
  • 10 g de miel
  • 500 g de harina de espelta
  • 300 g de harina de centeno
    300 g de harina integral de centeno
  • 2 ½ cucharaditas de sal
  • 50 g de pipas de girasol

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 rebanada

Eiwitten 4 g
Calorieën 541 kJ / 129 kcal
Vetten 2 g
Vezels 1.9 g
Koolhydraten 23 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...