Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de agua
- 25 g de levadura prensada fresca
- 10 g de miel
- 500 g de harina de espelta
-
300
g de harina de centeno
of 300 g de harina integral de centeno - 2 ½ cucharaditas de sal
- 50 g de pipas de girasol
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 541 kJ / 129 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan integral con muesli
4 Std.
Panecillos alemanes de trigo y centeno
12 Std. 30 Min
Bollos de espelta malteados con semillas de amapola y sésamo
14 Std. 30 Min
Pan integral de centeno y espelta con masa madre
23 Std. 30 Min
Bollos de espelta y queso fresco
45 Min
Barras de trigo y espelta con masa madre
21 Std.
Pan integral con harina multicereales
3sa 50 dk
Hogaza integral
5 Std.
Pan con kéfir, harina integral y semillas
2sa 15 dk
Pan de nueces
3sa 45 dk
Pan rústico de cúrcuma
9hod. 30min
Pan integral de espelta y centeno
2sa 15 dk