Panecillos de espelta
TM6 TM5 TM31

Panecillos de espelta

3.0 (1 beoordeling)

Ingrediënten

Poolish

  • 50 g de agua templada
  • 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
  • 60 g de harina integral de espelta

Masa madre de centeno

  • 70 g de agua
  • 5 g de pie de masa de centeno
  • 50 g de harina integral de centeno
    of 50 g de harina de centeno

Soaker frío

  • 50 g de agua
  • 50 g de copos de espelta

Masa principal

  • 1 cucharadita de aceite para engrasar
  • 200 g de agua
  • 5 g de levadura prensada fresca
  • 250 g de harina de espelta
    of 250 g de harina integral de espelta
  • 50 g de harina integral de centeno
    of 50 g de harina de centeno
  • 3 - 4 cucharadita de psyllium (5 g)
  • 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
  • 10 g de mantequilla
  • 1 cucharada de harina

Voeding
per 1 unidad
Calorieën
638 kJ / 152 kcal
Eiwitten
5.7 g
Koolhydraten
30.2 g
Vetten
2 g
Verzadigd vet
0.6 g
Vezels
5.5 g
Natrium
394 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten