Risotto con calabacita y tocino

Risotto con calabacita y tocino

4.9 113 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
6 porciones

Ingrediënten

  • 300 g de calabacitas con piel, cortado en cuartos y luego en trozos (2 cm)
  • 60 g de cebolla en trozos
  • 2 dientes de ajo pelados
  • 40 g de mantequilla sin sal en trozos
  • 250 g de tocino en cubos (5 mm)
  • 320 g de arroz blanco de grano corto (ver sugerencia)
  • 820 g de agua
  • 1 cubo de caldo de verdura (para 0,5L)
  • 3 - 4 hojas de albahaca frescas picadas
  • ½ cdita de sal fina o al gusto
  • 2 - 3 pizca pimienta molida o al gusto
  • 50 g de queso mascarpone

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porción

Natrium 1292 mg
Eiwitten 10 g
Calorieën 2283 kJ / 545 kcal
Vetten 37 g
Vezels 2 g
Verzadigd vet 18 g
Koolhydraten 44 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...