Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de calabacitas, con piel, cortado en cuartos y luego en trozos (2 cm)
- 60 g de cebolla, en trozos
- 2 dientes de ajo, pelados
- 40 g de mantequilla sin sal, en trozos
- 250 g de tocino, en cubos (5 mm)
- 320 g de arroz blanco de grano corto, (ver sugerencia)
- 820 g de agua
- 1 cubo de caldo de verdura (para 0,5L)
- 3 - 4 hojas de albahaca frescas, picadas
- ½ cdita de sal fina, o al gusto
- 2 - 3 pizca pimienta molida, o al gusto
- 50 g de queso mascarpone
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2283 kJ / 545 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 37 g
- Verzadigd vet
- 18 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 1292 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Puré de papas al estilo Argentino
50 min
Risotto con hongos a la cerveza
40 min
Risotto con calabaza y tocino
25 min
Lentejas con res y plátano macho
45 min
Risotto cremoso de champiñones y camarón.
1 godz.
Risotto con uvas y champiñones
50 min
Risotto de calabacita
25 min
Salsa de hongos y vino blanco TM6
30 min
Risotto al azafrán con camarones (Black Diamond)
40 min
Puré de papas
50 min
Puré de papa y poro
40 min
Puré de papa y camote con chile morita
45 min