Harina sin gluten para panadería

Harina sin gluten para panadería

3.7 12 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 10min
500 gramos

Ingrediënten

  • 100 g de garbanzos secos
    100 g de harina de maíz nixtamalizado
  • 100 g de quinoa blanca
  • 100 g de arroz
  • 50 g de linaza (optioneel)
  • 100 g de avena
  • 50 g de amaranto
  • 1 cda de fécula de maíz
    1 cda de semillas de chía

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 500 gramos

Natrium 461.4 mg
Eiwitten 58 g
Calorieën 7072.5 kJ / 1690.4 kcal
Vetten 21 g
Vezels 31 g
Verzadigd vet 2.4 g
Koolhydraten 321.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...