Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de pasta fresca, consulte la sección de Básicos
- 1 diente de ajo
- 30 g de aceite de oliva
- 200 g de hojas de espinaca fresca
- 1 pizca de sal
- pimienta negra molida, al gusto
- 100 g de requesón
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1449 kJ / 345 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pay de limón
3 Std. 30 Min
Pasta fresca de hierbas
25 Min
Pasta fresca básica
25 Min
Ravioles de salmón y queso
50 min
Ñoquis con salsa de tomate y albahaca
50 min
Gnocchis de papa
50 min
Salsa pomodoro
40 min
Pizza de Nápoles
1h
Papas a la francesa TM6
1sa 15 dk
Masa para pasta fresca
1h
Fetuccini con hongos TM6
1h
Fettuccini Alfredo
30 min