Gunkan-maki de salmón

Gunkan-maki de salmón

4.8 5 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
18 unidades

Ingrediënten

  • ½ cucharadita de sal
  • 20 g de vinagre de arroz
  • 10 g de azúcar
  • 150 g de arroz de grano redondo
  • 1 trozo de alga kombu (optioneel) de 2x2 cm
  • 180 g de agua
  • ½ cucharadita de aceite vegetal
  • 150 g de lomo de salmón fresco sin piel ni espinas (ver sugerencia)
  • 1 cucharada cebollino fresco picado
  • 20 - 30 g de mayonesa
  • 1 pepino con piel en mitades longitudinales sin semillas
  • 3 láminas de alga nori
  • 1 cucharadita de wasabi en pasta
  • 50 g de huevas de salmón
  • jengibre encurtido en láminas para servir

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 18 unidades

Natrium 1970.3 mg
Eiwitten 48.3 g
Calorieën 4699.8 kJ / 1124.3 kcal
Vetten 44.2 g
Vezels 3.4 g
Verzadigd vet 6.8 g
Koolhydraten 132 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...