Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ cucharadita de sal
- 20 g de vinagre de arroz
- 10 g de azúcar
- 150 g de arroz de grano redondo
- 1 trozo de alga kombu de 2x2 cm (optioneel)
- 180 g de agua
- ½ cucharadita de aceite vegetal
- 150 g de lomo de salmón fresco sin piel ni espinas (ver sugerencia)
- 1 cucharada de cebollino fresco picado
- 20 - 30 g de mayonesa
- 1 pepino con piel en mitades longitudinales sin semillas
- 3 láminas de alga nori
- 1 cucharadita de wasabi en pasta
- 50 g de huevas de salmón
- jengibre encurtido en láminas para servir
- Voeding
- per 18 unidades
- Calorieën
- 4699.8 kJ / 1124.3 kcal
- Eiwitten
- 48.3 g
- Koolhydraten
- 132 g
- Vetten
- 44.2 g
- Verzadigd vet
- 6.8 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 1970.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ceviche de bacalao
20 Min
Tartar thai de salmón
45 Min
Tataki de atún
30 Min
Algas wakame en tempura - Japón
30 Min
Caldero de mariscos con emulsión de albahaca
1 Std. 30 Min
Ceviche de lubina y langostinos con maíz y batata
1 Std.
Brochetas de pulpo y langostino con salsa de ají amarillo
50 Min
Cheesecakes con galleta caramelizada
4h 30 min
Ceviche de salmón
10min
Ramen con pollo y pak choi - Japón
45 Min
Crêpes Suzette
1 Std. 30 Min
Pan persa (Naan barbari) - Irán
2h 45min