Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 240 g Wasser
- ½ TL Honig
- 50 g Olivenöl und etwas mehr zum Beträufeln
- 1 TL Backpulver
- 1 TL Salz
- 100 g passierte Tomaten
- 1 Kugel Mozzarella (125 g), abgetropft, in Stücken (2 cm)
- 1 Dose Artischockenherzen (Abtropfgew. 240 g), abgetropft, in Stücken
- 1 rote Zwiebel (ca. 75 g), in dünnen Scheiben
- 1 Dose Thunfisch, in Lake (Abtropfgew. 140 g), abgetropft, zerzupft
- Oregano, getrocknet, zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2862 kJ / 683 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 85 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 11.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gefülltes Gemüse (Les petits farcis des légumes à la provençale)
1 Std. 30 Min
Mini-Pfannkuchen mit Himbeerskyr
20 min
Mediterrane Fladenbrote
1 Std. 45 Min
Sommerliche Gemüsesuppe
55 min
Reibekuchen-Schneckchen
1 Std. 30 Min
Winterpuffer
40 Min
Pizza mit Fleischbällchen, Scamorza und Paprika
2 Std. 50 Min
Kabeljau-Gratin
50min
Blitz-Pizza
40 Min
Leichter Nudelsalat
1 Std. 40 Min
Garnelencremesuppe mit Baguette
1 Std.
Tomaten-Nudel-Suppe
35min