Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 克 油
- 10 克 乾香菇, 泡軟,切絲
- 70 克 紅蘿蔔, 切絲
- 800 克 水
- 500 克 新鮮竹筍, 切絲
- 10 克 素魚翅
- 10 克 素蟳棒, 切絲
- 30 克 素魚粿, 切片
- 100 克 金針菇
- 1 大匙 醬油
- ¼ 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 糖
- 1 茶匙 烏醋
- 香油, 少許
- 1 茶匙 太白粉, 與100克水調勻
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 379 kJ / 90 kcal
- Eiwitten
- 4.093 g
- Koolhydraten
- 12.698 g
- Vetten
- 3.029 g
- Vezels
- 4.705 g