Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 克 薑
- 20 克 油
- 40 克 紅蘿蔔 ,去皮,切片
- 100 克 新鮮杏鮑菇 ,切塊
- 100 克 新鮮香菇 ,切塊
- 150 克 青椒 ,切片
- 60 克 紅甜椒 ,切片
- 60 克 黃甜椒 ,切片
- 50 克 甜豌豆 ,捏去頭尾
- 120 克 素腰花
- ¼ 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 680 kJ / 162 kcal
- Eiwitten
- 6.689 g
- Koolhydraten
- 12.62 g
- Vetten
- 10.463 g
- Vezels
- 4.742 g