Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 250 g Möhren, in Stücken
- 3 Knoblauchzehen
- 20 g Petersilie, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 40 g Öl
- 400 g Schweinenacken, in Stücken (3 cm)
- 1 EL Paprika edelsüß
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 500 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Hühnerbrühe (für 0,5 l) - 20 g Tomatenmark
- ½ TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 300 g Basmati-Reis
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2509 kJ / 599 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 968 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
St. Petersburg - Joschiki
2ωρ. 55 λεπτ.
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1h 45min
Kreppel
1h
Gefüllte Blinis
55 Min
Rindfleischeintopf
1h 40min
Hähnchen-Eintopf mit Chorizo und Kartoffeln
50min
Gemüse-Leber-Torte
1 godz. 50 min
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1h 20min
Hackbällchen-Suppe
45 Min
Wildreis-Pilaw mit Schweinefleisch
1h 10min
Rinder-Champignon-Ragout mit Silberzwiebeln
1h 10min
Tschebureki
1h 20min