Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Kartoffelbrei
- 900 g Kartoffeln, mehligkochend, in Würfeln (ca. 1,5 cm)
- 340 g Milch
- 1 TL Meersalz
- 30 g gesalzene Butter
Gulasch und Fertigstellung
- 850 g Rinderragout, sehnenfrei, in Würfeln (ca. 2,5 cm)
- 30 g Worcester-Sauce
- ¼ TL Nelkenpulver (optioneel)
- 1 TL Meersalz
- 1 TL Pfeffer
- 110 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Olivenöl
- 80 g Möhren, in Scheiben (1 cm)
- 80 g Staudensellerie, in Scheiben (1 cm)
- 80 g Pastinaken, in Scheiben (1 cm)
- 20 g Mehl
- 3 EL Tomatenmark
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 350 g Wasser
- 110 g Erbsen, TK, und 12 Erbsen, aufgetaut, zur Dekoration
- 110 g Mais, TK
- 110 g Champignons, je nach Größe halbiert oder geviertelt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2116 kJ / 505 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 6.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Albondigas (Hackbällchen)
30 min
Bratwurst-Ravioli
35min
Mäuse-Frikadellen mit Tomatensauce
45min
Krustenbraten mit Bohnen und Brotnocken
2h 55min
Rinderrouladen mit Zwiebel-Pflaumen-Füllung
2 godz. 30 min
Bohnen-Tomaten-Sauce mit Schweinefleisch
45min
Schmorgurken-Puten-Gulasch
45min
Schweine-Tomaten-Geschnetzeltes mit Gnocchi
1h
Hackbraten "Falscher Hase"
1h 30min
Hackbällchen mit Tomatensauce
30 min
Currywurst
40 Min
Hackbraten XXL
1h 30min