Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g agua
- 300 - 450 g de duraznos, sin semilla, en mitades
- Voeding
- per 100 gramo
- Calorieën
- 188 kJ / 45 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 0 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30 min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35 min
Manojos de ejotes y papas al vapor
55 min
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25 min
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40 min
Puré de betabel
1h
Calabacitas al vapor (200-500 g) en cestillo
20min
Manzanas al vapor (500 g) en Varoma
25 min
Zanahorias rebanadas al vapor (200-500 g) en cestillo
30 min
Refrescante de lima y toronja
10min
Papas cambray al vapor (700-1200 g) en Varoma
45 min
Manzanas al vapor (200-400 g) en cestillo
20min