![Champiñones enteros al vapor (400-500 g) en Varoma Champiñones enteros al vapor (400-500 g) en Varoma](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e57496e7-b013-4238-9be9-2537c4de6a45/Derivates/df6827d5-5ee4-4679-a8f7-fd5109473b40.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de agua
- 400 - 500 g de champiñones enteros
- Voeding
- per 100 gramos
- Calorieën
- 84 kJ / 20 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 0 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Champiñones en cuartos al vapor (400-500 g) en Varoma
25 Min
Piminentos al vapor (400-800 g) en Varoma
25 Min
Champiñones en cuartos (200-300 g) en cestillo
15 min
Chicharos al vapor (200-500 g) en cestillo
20 min
Bastones de zanahoria sofritos 200 g
15 min
Manzanas al vapor (200-400 g) en cestillo
20 min
Calabacitas al vapor (600-800 g) en Varoma
30 min
Champiñones enteros al vapor (100-300 g) en cestillo
15 min
Zanahorias rebanadas al vapor (200-500 g) en cestillo
30 min
Papas cambray al vapor (700-1200 g) en Varoma
45 min
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30 min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35 min