Apparaten en accessoires
Ratatouille
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 portioner
Ingrediënten
-
lök cut in halves120 g
-
vitlöksklyftor2
-
olivolja20 g
-
mogna tomater cut in pieces (2-3 cm)300 g
-
röd paprika cut in pieces (2-3 cm)100 g
-
blandade torkade örter (e.g. thyme, rosemary, marjoram, basil, parsley)1 msk
-
salt1 tsk
-
nymalen svartpeppar2 nypor
-
auberginer cut in pieces (2-3 cm)300 g
-
squash cut in pieces (2-3 cm)200 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
3 g
Calorieën
422 kJ /
101 kcal
Vetten
6 g
Vezels
4 g
Koolhydraten
9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Grundkokboken
158 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Blomkålsmos
Pas d’évaluation
Bulgur
Pas d’évaluation
Stekt sparris
Pas d’évaluation
Kronärtkocks- och blomkålsgratäng
Pas d’évaluation
Fänkålssallad
Pas d’évaluation
Misofisk med gröna bönor och kikärtspuré
Pas d’évaluation
Kashmiri-ris
Pas d’évaluation
Naanbröd med lök och kummin
Pas d’évaluation
Potatis- och rotsellerigratäng
Pas d’évaluation
Rosmarin- och rotfruktsmos
Pas d’évaluation
Miso-aubergine (sous-vide)
Pas d’évaluation
Janssons Frestelse
1h 40min