Apparaten en accessoires
泰式绿咖喱酱
Voorbereiding. 5min
Totaal 10min
1 罐
Ingrediënten
-
新鲜芫荽 只取根部10 克
-
小红葱50 克
-
蒜瓣30 克
-
新鲜南姜15 克
-
芫荽籽 香烤2 茶匙
-
孜然粒 香烤2 茶匙
-
白胡椒粒½ 茶匙
-
新鲜青辣椒 去籽15 条
-
盐1 茶匙
-
新鲜九层塔 只取叶片2 小支
-
新鲜香茅 只取白色部分3 支
-
疯柑皮屑 剁碎2 茶匙
-
峇拉盏1 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 罐
Natrium
2401 mg
Eiwitten
19 g
Calorieën
1745 kJ /
417 kcal
Vetten
3 g
Vezels
16 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
95 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
百味之源 - 多用途特色酱料 (TM5)
12 recepten
Internationaal
Internationaal