Apparaten en accessoires
泰式红咖喱酱
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
1 罐
Ingrediënten
-
水50 克
-
辣椒干 去籽8 条
-
白胡椒粒3 茶匙
-
孜然粒½ 茶匙
-
芫荽籽½ 茶匙
-
蒜瓣15 个
-
小红葱60 克
-
新鲜芫荽 只取根部4 小支
-
新鲜香茅 只取白色部分2 支
-
新鲜南姜20 克
-
疯柑 只取皮屑½ 个
-
峇拉盏10 克
-
盐10 克
-
食油80 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 罐
Natrium
4047 mg
Eiwitten
24 g
Calorieën
5263 kJ /
1258 kcal
Vetten
92 g
Vezels
36 g
Verzadigd vet
9 g
Koolhydraten
105 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
百味之源 - 多用途特色酱料 (TM5)
12 recepten
Internationaal
Internationaal