Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 条 新鲜红辣椒 ,切半,去籽
- 5 个 蒜瓣 (参考贴士)
- 15 片 青柠叶 ,去除支脉
- 50 克 新鲜姜 ,切成薄片(0.5公分)
- 40 克 新鲜南姜
- 2 支 新鲜香茅 ,只取白色部分
- 150 克 小红葱
- 3 汤匙 原蔗糖
- 20 克 峇拉盏 (optioneel)
- 20 克 新鲜芫荽 ,包括根
- 2 支 姜花 ,只取花蕾
- 15 条 辣椒干 ,去籽 (参考贴士), 浸软
- 50 克 食油
- 2 汤匙 鱼露
- 50 克 酸柑(青柠)汁
- Voeding
- per 1 罐
- Calorieën
- 770 kJ / 184 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 353 mg