Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g de aceite de oliva
- 4 dientes de ajo en mitades
- 1000 g de morcillo de ternera en trozos de 5 cm
- 500 g de cebolla en trozos de 2-3 cm
- 200 g de vino blanco
- 1 pastilla de caldo de carne
- 1 cucharadita de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- 750 g de patatas de guarnición
- 500 g de aceite para freír
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2530 kJ / 605 kcal
- Eiwitten
- 56.2 g
- Koolhydraten
- 37.7 g
- Vetten
- 25.5 g
- Verzadigd vet
- 5.8 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 661.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ternera en salsa con glaseado (Cocción lenta)
4u.
Langostinos dorados
15 menit
Boeuf bourguignon (Cocción lenta)
3h 30 min
Falda estofada con manzana y canela (Cocción lenta)
4 godz. 30 min
Tiras de ternera doradas
15 menit
Garbanzos con carrilleras guisadas (Cocción lenta)
17h 30min
Judías de El Barco de Ávila con magro de cerdo (Cocción lenta)
15 godz. 50 min
Caramelo líquido oscuro
35 Min
Tiras de carne de cerdo doradas
15 menit
Ternera guisada con zanahorias (Cocción lenta)
3 godz. 20 min
Dados de pechuga de pollo dorados
15 menit
Tiras de pechuga de pollo doradas
15 menit