Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 gramů sýra pecorino romano, na kousky
- 50 gramů šalotky, napůl
- 2 - 3 stroužky česneku, napůl
- 4 - 5 stonků petržele, čerstvé, pouze lístky
- 20 gramů oleje
- 150 gramů konzervovaných rajčat, na kousky
- 450 gramů vody
- 1 - 2 čajové lžičky chilli, sušeného, dle chuti
- 1 čajová lžička soli
- 200 gramů těstovin, špaget, napůl
- Voeding
- per 1 porci
- Calorieën
- 2252 kJ / 538 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 75 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne s čočkovo-rajčatovou omáčkou - z jednoho hrnce
40 min
Ratatouille s těstovinami - z jednoho hrnce
35 λεπτ.
Špagety s rajčaty a slaninou
35 λεπτ.
Těstoviny se zeleninovým ragú
45 min
Tagliatelle s hráškovým pestem a pošírovaným vejcem
30 min
Ořechová boloňská omáčka s pórkem
35 λεπτ.
Těstoviny s fenyklem a rajčatovou omáčkou
45 min
Kari z mletého vepřového masa a brambor
50 min
Pikantní sicilské špagety
30 min
Rizoto s uzeným sýrem
35 λεπτ.
Penne v rajčatovo-amarantové omáčce - z jednoho hrnce
30 min
Špagety all'Amatriciana
30 min