Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Schneller Mandel-Biskuitboden
- 40 g Butter, in Stücken
-
40
g Mandeln, geschält
of 40 g Mandeln - 110 g Weizenmehl, glatt, Type W480
- 110 g Zucker
- 4 Eier (Größe M)
- 1 Prise Salz
-
10
g Vanillezucker
of 10 g Wiener Süße Mischung "Feine Prise"
Tränke
- 50 g Zucker
- 50 g Wasser
- 80 g Espresso, aufgebrüht
-
30
g Amaretto
of 30 g Rum
Creme
- 4 Gelatineblätter
- 170 g Schlagobers, 30-40% Fett, kühlschrankkalt
- 60 g Milch
- 130 g Staubzucker
- 500 g Mascarino (light)
- 30 g Amaretto (optioneel)
- 2 - 3 EL Kakaopulver
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2462 kJ / 588 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 33 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 350 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Topfentorte mit Streusel
1 Std. 55 Min
Apfelkuchen mit Weinteig
1u. 15min
Erdbeer-Tiramisu
3u.
NomNom-Roulade
2h 15min
Tiroler Joghurttorte mit Schwarzbeeren
3h 40min
Malakofftorte
10 Std. 20 Min
Schoko-Marmorgugelhupf
1u. 40min
Marillen-Topfentorte mit Streuseln
1u. 40min
Schokomousse-Biskuitroulade
2 Std. 30 Min
Biskuitroulade mit Erdbeer-Topfen-Fülle
4 godz. 35 min
Nusstorte mit Buttercreme
17h
Eva's Sachertorte
1u. 40min