Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 150 g Butter, weich, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 100 g Weizenmehl, universal und etwas mehr zum Ausstreuen
- 4 Eier, getrennt
- 1 Prise Salz
- 150 g Mandel
- 150 g Zucker
- 100 g Milch
- 30 g Kakaopulver
- ½ TL Backpulver
Füllung und Fertigstellung
- 100 g dunkle Schokolade, in Stücken
- 200 g Schlagobers
- 30 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 250 g Mascarpone
- ½ TL Zitronenschale, gerieben (optioneel)
- 250 g Magertopfen
- 60 g Zucker
- 600 g Erdbeeren, in Stücken (2 cm)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1603 kJ / 383 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 27 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 167 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Apfelfleck mit Streusel
1h 40min
Zebrakuchen für Kinder
1h 40min
Rhabarber-Erdbeer-Streusel-Kuchen
2hod. 30min
Schoko-Vanille-Schnitte
4h
Schokokusstorte
6 Std.
Herzkuchen mit Schokomousse
5 Std.
Schoko-Topfentorte mit Granatapfelspiegel (glutenfrei)
6h 30min
Geburtstagstorte für Kinder
2hod.
Luftige Topfentorte mit Himbeerfüllung
13h
Karottentorte mit Zuckerguss
3 Std. 10 Min
Streuselkuchen
1hod. 30min
Himbeer-Butterkeks-Kuchen
2hod.