Apparaten en accessoires
Pisco Sour
Voorbereiding. 5min
Totaal 10min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Zucker100 g
-
Wasser100 g
-
Bio-Zitronen in Vierteln3
-
Pisco (Destillat aus Traubenmost)250 g
-
Eiweisse (siehe Hinweis)2
-
Eiswürfel100 g
-
Zimt, gemahlen4 Prisen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
1.9 g
Calorieën
1271 kJ /
302 kcal
Vetten
0 g
Koolhydraten
31 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Betty Bossi mix - Sommer 2020
9 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Matcha-Glace
10u. 30min
Mousse au Chocolat
4u.
Pistazien-Macarons mit Pistazien-Ganache
2u. 30min
Orientalische Grillbutter
8u. 15min
Pisco Sour
10min
Pisco Sour
10min
Sweet Hot Gazpacho
25min
Pisco Sour
30min
Pisco sour
10min
Indisches Lammcurry
1u. 30min
Portugiesische Crème brûlée
25min
Crumble mit weisser Schoggi, Mango und Limetten
2u. 45min