Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ¼ 汤匙 黑胡椒粒
- ¼ 汤匙 孜然粒
- 1 汤匙 芫荽籽
- 4 粒 小豆蔻籽
- 4 个 丁香
- 1 支 肉桂棒 (5 公分长),切成3段
- 6 条 辣椒干 ,去籽
- 50 克 水
- 50 克 蒜瓣
- 60 克 小红葱
- 15 克 新鲜南姜 ,切片(0.5公分)
- 1 支 新鲜香茅 ,只取白色部分
- 10 克 峇拉盏
- 80 克 食油
- 10 克 岩盐
- Voeding
- per 1 罐
- Calorieën
- 4883 kJ / 1167 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 89 g
- Vetten
- 90 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 29 g
- Natrium
- 4030 mg