韩国泡菜酱

韩国泡菜酱

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 20min
4 罐

Ingrediënten

  • 糯米粉
    40 克
  • 400 克
  • 20 克
  • 雪梨 (韩国梨) 去芯,一切四块
    400 克
  • 蒜瓣
    50 克
  • 新鲜姜
    10 克
  • 黄皮洋葱 (约 ½ 个洋葱) ,切快 (3 公分)
    110 克
  • 辣椒碎片
    70 克
  • 韩国鱼露
    4 汤匙
  • 韩国虾酱
    1 汤匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 罐

Natrium 1904 mg
Eiwitten 6 g
Calorieën 787 kJ / 188 kcal
Vetten 2 g
Vezels 8 g
Verzadigd vet 0 g
Koolhydraten 40 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...