Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 170 g cukru
- 120 g soku z limonki, świeżo wyciśniętego (z ok. 6 sztuk)
- 200 g masła, pokrojonego na kawałki
- 4 jajka
-
50
g czerwonych owoców jagodowych, mieszanych, świeżych
of 50 g czerwonych owoców jagodowych, mieszanych, mrożonych, uprzednio rozmrożonych
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1513.7 kJ / 361.7 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 25.7 g
- Vetten
- 27.1 g
- Verzadigd vet
- 16.6 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 47.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Krem cytrynowy (lemon curd) – 1300 g
20 λεπτ.
Babeczki makowo-marcepanowe
2 Std. 20 Min
Cynamonowe śliwki (sous-vide, z osłoną noża miksującego)
1ωρ. 20 λεπτ.
Płynny budyń – 1200 ml
15 λεπτ.
Krem z owoców leśnych (berry curd) – 350 g
20 λεπτ.
Sos béarnaise
20 λεπτ.
Kruche ciasto z wiśniami
1ωρ. 20 λεπτ.
Krem budyniowy (crème pâtissiére)
15 λεπτ.
Płynny budyń – 650 ml
15 λεπτ.
Gęsty budyń – 600 g
15 λεπτ.
Bita śmietana
10 λεπτ.
Gęsty budyń – 1100 g
15 λεπτ.