Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g espinafres descongelados e espremidos
- 250 g feijão-encarnado cozido e escorrido
- 30 g azeite
- 200 g cebola
- 100 g tomate em pedaços
- 900 g água
- 1 c. chá de sal
- 250 g arroz agulha
- 250 g atum em lata escorrido
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1445.4 kJ / 345.5 kcal
- Eiwitten
- 19.7 g
- Koolhydraten
- 45.5 g
- Vetten
- 9.3 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 747.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Empadão de atum
1 Std. 10 Min
Arroz de bacalhau com espinafres e feijão
30min
Arroz de tomate
30min
Arroz colorido
40 Min
Massa com brócolos e queijo
50min
Penne com atum
30min
Arroz de grão com farinheira
50min
Pataniscas de legumes e fiambre com arroz de feijão
50min
Arroz com cenoura e ervilhas
30min
Arroz de nabiças e feijão vermelho
25 Min
Arroz de peixe
55 Min
Esparguete com atum e molho arrabiata
40 Min